Untitled Document

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 

Gréta & Attila Piercing Betéti Társaság. (székhely: 9400 Sopron, Gesztenyés krt.68.), mint adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy szolgáltatásával kapcsolatos adatkezelése megfelel a jelen szabályzatban foglaltaknak és a hatályos reklám- és adatvédelmi jogszabályi előírásoknak.

 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy megrendelésével, mint Ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, fax, e-mail) a Gréta & Attila Piercing Betéti Társaság. , mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak betartásával áruküldő tevékenységéhez, ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.

Az adatkezelő a fenti céloktól eltérően nem használhatja fel a birtokába jutott adatokat.

Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – ha törvény ettől eltérően nem rendelkezik – az Ügyfelünk előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag, kivételt képez ez alól a szerződés teljesítésekor a szállítási vállalkozónak a szükséges adatok kiadása.

Adatszolgáltatása önkéntes.

Adatait nyilvántartásunkban 5 évig kezeljük. Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük jelezze számunkra!

 

A Gréta & Attila Piercing Betéti Társaság. a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Ügyfelünk e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag Ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősség-vállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt megrendeléssel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt az Ügyfelet terheli, aki az e-mail címen az ajánlat kérést küldte.

 

Adatainak kezelésekor különösen az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint járunk el.

 

A látogató a weboldal látogatásával beleegyezik abba, hogy személyes adatnak minősülő adatait (pl. IP címet, cookie-azonosítót) a weboldal kezelje.

 

A Gréta & Attila Piercing Betéti Társaság. által gyűjtött személyes adatok kezeléséről Ön bármikor tájékoztatást kérhet, valamint adatai törlését vagy helyesbítését is itt kérheti, illetve tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen.

 

Elérhetőségünk:

E-mail: wildcathungary@gmail.com
Tel.: +36 70 242 36 11

           

Székhely: 9400 Sopron, Gesztenyés krt. 68.